projekt i nadzór

wsparcie procesu realizacyjnego

Kompleksowa Obsługa

zwracamy uwagę na szczegóły i nadzorujemy wykonanie

Jakość

najlepsza przestrzeń publiczna -1 miejsce w 2015 i 2012 roku

Architektura

dostarczamy wysokiej jakości architekturę

Doświadczenie

zmieniamy przestrzeń miejską od 2000 roku

Design

Innowacyjny design - sprawdź nasze portfolio

otwarte umysły

zespół gotowy do podejmowania największych wyzwań

Dworzec w Strzelinie skończony

Dworzec w Strzelinie skończony

04.10
2019

Dworzec w Strzelinie wpisany do rejestru zabytków poddany został gruntownej przebudowie i dostosowaniu do współczesnych wymagań. Powstała tworzono poczekalnia, węzeł sanitarny w tym przestrzeń opiekuna z dzieckiem wyposażona w przewijaki. Stworzono także miejsce dla przyszłego najemcy z przeznaczeniem na restaurację. Zakres prac objął między innymi renowację elewacji, wymianę poszycia dachu oraz stolarki okiennej i drzwiowej. Inwestycja obejmowała także tern przed budynkiem. Odrestaurowano i zachowano gzymsy w wybranych pomieszczeniach, zachowano oryginalną posadzkę i wyeksponowano piec kaflowy.


Dworzec w Strzelinie wpisany do rejestru zabytków poddany został gruntownej przebudowie i dostosowaniu do współczesnych wymagań. Powstała tworzono poczekalnia, węzeł sanitarny w tym przestrzeń opiekuna z dzieckiem wyposażona w przewijaki. Stworzono także miejsce dla przyszłego najemcy z przeznaczeniem na restaurację.
Zakres prac objął między innymi renowację elewacji, wymianę poszycia dachu oraz stolarki okiennej i drzwiowej. Inwestycja obejmowała także tern przed budynkiem. Odrestaurowano i zachowano gzymsy w wybranych pomieszczeniach, zachowano oryginalną posadzkę i wyeksponowano piec kaflowy.


Centrum Kultury w Łańcucie
07.08.2019

Budynek Miejskiego Domu Kultury w Łańcucie z 1974 roku przeszedł gruntowny lifting: wykonane zostały nowe izolacje, posadzki, oświetlenie, akustyka, mechanika sceny. Wyremontowana została scena i sala widowiskowa.

W dwóch miejscach budynek został podwyższony. – Powstała 300-metrowa oszklona galeria, a nad sceną podwyższony został tzw. komin sceniczny, byśmy mogli tam umieścić oświetlenie sceniczne, ruchomą scenografię.
W ramach tego projektu odświeżony został także park angielski za MDK-iem. Wybrukowane zostały alejki, zainstalowane latarnie, ławeczki i kosze. Remont trwał ponad rok.

Poprzednia aktualność
Nowa Słoneczna w Katowicach finiszuje
04.11.2019

zespół zabudowy mieszkaniowej wielorodzinnej (200 mieszkań i garaże podziemne) na ukończeniu.

Zdjęcie z placu budowy z połowy roku 2019.

następna aktualność